Nagrada koja je podstakla „razotrkivanje“- PC Press “50 Najboljih online stvari”

Nešto što je počelo kao mali projekat na porodiljskom odsustvu, za nepuna četiri mjeseca prešlo je 7.500 pratilaca koji su tu jer žele da uče o digitalnom marketingu. Za to vrijeme niko nije znao ko stoji iza profila @digitalna_krofna sem par meni bliskih ljudi. Razlog tome je moja želja da Digitalna krofna bude eksperiment koji će mi pokazati da li znanje koje imam zaista „radi posao“, i da li će profil imati uspjeha ako se ne zna ko zaista stoji iza njega.

Plan je bio da „izadjem iz plakara“ u nekom trenutku, samo nisam znala tačno kada. Onda je stigao taj mail, mail za koji sam mislila da je neka fora. Provjerila sam kontakt i shvatila da se zaista radi o osobi iz PC Press-a koja pokušava da mi saopšti da sam dobila nagradu, a ja sam i dalje u nevjerici. Onda je usledilo pitanje „Da li želite da ostanete anonimni ili ćete nagradu lično da primite?“. Sad je već sve bilo jasno, ovo je trenutak. Ne može biti bolje, ni svečanije

I eto me u Skupštini grada Beograda, na dodjeli priznanja “50 Najboljih online stvari” u 2019.godini u Srbiji, u kategoriji Instagram profil, među najboljima u Srbiji. Osjećaj fenomenalan!

Nagrade je birao žiri sastavljen od kolegijuma redakcije PC Press, i stručnog žirija kog su ove godine činili Anđelka Ducić, Digital Marketing Consultant i CEO Symbiotica d.o.o., Borislav Miljanović, CEO Represent System-a, Mićko Ljubičić, glumac i direktor marketinške agencije Tim talenata, kao i Uroš Bogdanović, radijski konsultant i voditelj, a tu je i jedna nagrada publike, koju je ona direktno birala.

Cijeli tekst o nagradi i ostalim dobitnicima “50 Najboljih online stvari” možete naći na linku.

Reakcije su bile predivne! Svi su me zvali da čestitaju uz pitanje „Kako si ovo sakrila od mene?“  Bilo je par situacija u kojima je malo trebalo da progovorim, pogotovo kada je priručnik izašao a njegova prodaja prevazišla sva moja očekivanja. Ali ćutala sam i pustila da se krčka dok nije prokuvalo 🙂 I drago mi je zbog toga!